fbpx
Home » Persoonlijke Sponsor Veerle van Spijk | NLVO Advies Arbo en Milieu BV

Persoonlijke Sponsor Veerle van Spijk | NLVO Advies Arbo en Milieu BV

Speelster Veerle van Spijk, positie 10, is bezig aan haar vierde seizoen bij Sparta Vrouwenvoetbal. Veerle veroverde na deelname aan een stagetraining zonder twijfel een plek in de selectie en maakte de overstap van de talentvolle lichting van DIA. De Brabantse aanvallende middenveldster (19) combineert haar voetbalcarrière met een studie Sportmarketing aan de Johan Cruijff Academy in Tilburg.

NLVO Advies Arbo en Milieu BV is voor het derde seizoen de persoonlijke sponsor van Veerle en draagt daarmee bij aan de talentontwikkeling van speelsters met een voetbaldroom. Veerle is een creatieve middenveldster die makkelijk kan passeren en over een goed schot beschikt. Veerle heeft een echte winnaarsmentaliteit en gedrevenheid, die met haar schot waar nodig een mooi aantal doelpunten meepakt. Na haar kruisband blessure en revalidatie staat Veerle gelukkig weer op het veld en is van belangrijke waarde voor de selectie en teamprestaties.

NLVO Advies B.V. is opgericht door Jan van Oosterhout. Na 16 jaar binnen de aannemerij te hebben gewerkt is de keuze gemaakt om een Arbo en Milieu advies bureau te starten, met specialisatie in de volgende diensten:
- Arbo en veiligheid
- Sloop en asbest
- Bodem
- Opleidingen
- Milieu en omgeving
- Contractmanagement
- Arbeid hygiënisch onderzoek


NLVO Advies Arbo en Milieu BV
Meester Prinsenstraat 19
5254 JB Haarsteeg
www.nlvo-advies.nl