fbpx
Home » Projecten voor jongeren: Trajecten Community Champions & Rugdekking bijna van start

Projecten voor jongeren: Trajecten Community Champions & Rugdekking bijna van start

02 maart 2023 - 15:42

De projecten Community Champions & Rugdekking gaan bijna weer van start. De nieuwe trajecten beginnen halverwege maart en deelnemen is nog mogelijk! Benieuwd wat te projecten precies inhouden? Lees dan hieronder verder!

Community Champions

Het project Community Champions richt zich op jongeren tussen de 14 en 27 jaar oud. In groepsverband volgen zij een zestien weken durend traject in het stadion, waarbij ze zich gemiddeld vijf uur per week (buiten schooltijd) vrijwillig inzetten. Binnen deze weken gaan zij aan de slag met vaardigheden als communiceren, innoveren, ondernemen en het ontdekken van talenten door middel van workshops en stage-momenten bij diverse werkgevers. Deze vaardigheden brengen zij in praktijk door het organiseren van buurtactiviteiten, wijktrainingen, evenementen voor jong en oud of deelname aan de jongerenraad. Interesse om deel te nemen of ken jij iemand die hiervoor geschikt is? Klik dan hier voor meer informatie!

Rugdekking

Rugdekking is een leerwerktraject voor jongeren in de leeftijd van 17 tot 27 jaar. Deelnemers volgen in kleine groepen van maximaal 15 personen een traject van circa twaalf weken bij Sparta Rotterdam. Dit traject bestaat uit een combinatie van workshops, opleiding en stage(s). De kern bestaat uit de opleiding tot UEFA Sportsteward, aangevuld met de certificaten Verkeersregelaar en Bedrijfshulpverlening. Tijdens (thuis)wedstrijden van Sparta Rotterdam lopen de deelnemers stage als steward, verkeersregelaar of gastheer/vrouw. Tot slot volgen deelnemers ook nog een sportprogramma en doen werkervaring op bij verschillende bedrijven richting de beveiligingsbranche. Interesse om deel te nemen of ken jij iemand die hiervoor geschikt is? Klik dan hier voor meer informatie!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rugdekking (@rugdekking)