fbpx
Home » Promovendus Cambuur komt naar Het Kasteel

Promovendus Cambuur komt naar Het Kasteel

24 september 2021 - 13:19

Sparta Rotterdam speelt zondagmiddag haar derde thuiswedstrijd in drie weken tijd. Nadat er resultaten werden geboekt tegen Fortuna Sittard en NEC, komt SC Cambuur naar Het Kasteel.

Sparta kwam doordeweeks ook al in actie. Toen gingen De Kasteelheren op bezoek bij PEC Zwolle. Dit duel eindigde in 1-1. Cambuur is goed begonnen aan de terugkeer in de Eredivisie. Drie van de eerste zes wedstrijden werden gewonnen, de overige drie eindigden in een nederlaag. Hierbij moet wel aangetekend dat het de nederlagen opliep op bezoek bij PSV en Ajax. De laatste van die twee was wel een pijnlijke, het werd liefst 9-0 in de ArenA. De kater hiervan wist het wel weg te spoelen in eigen huis tegen Heracles Almelo, waar het 2-1 wist te winnen.

Doordat Cambuur de afgelopen twee seizoenen in de Keuken Kampioen Divisie speelde, moeten we terug naar 13 januari 2019 voor de laatste ontmoeting tussen Sparta en Cambuur. In Leeuwarden werd het 3-3. Een paar maanden eerder kwam Cambuur al naar Rotterdam. Sparta had toen geen problemen met de huidige kampioen van de Eerste Divisie en won met 3-0.