Home » Rivièrahal Diergaarde Blijdorp locatie voor Rood Witte Mannen & Vrouwen Diner 2019

Rivièrahal Diergaarde Blijdorp locatie voor Rood Witte Mannen & Vrouwen Diner 2019

dinsdag 12 maart 2019 - 17:26

Na de succesvolle editie van afgelopen jaar in de Laurenskerk hebben wij ook dit jaar een voor Sparta Rotterdam toepasselijke en unieke locatie gevonden.

Op donderdag 9 mei 2019 organiseert onze club haar Rood Witte Mannen & Vrouwen Diner in Diergaarde Blijdorp, de locatie waar 60 jaar geleden, in 1959, de huldiging van het kampioenschap van Sparta in de Rivièrahal plaatsvond en waarbij Denis Neville op een dromedaris werd onthaald!

De avond, waar historie weer tot leven komt en waar een ode wordt gebracht aan het kampioensjaar 1959, start met een feestelijk welkom dat in het teken staat van onze jeugdopleiding. De jeugd is immers nog steeds onze levensader. Ook op een avond waarbij ruime aandacht is voor één van de hoogtepunten uit de clubhistorie, zal het vizier op de toekomst gericht zijn.

De nieuwe voorzitter Leo Ruijs heeft de eer om de avond middels het welkomstwoord officieel te openen. Een traditioneel Spartaanse avond als deze zal uiteraard pas echt van start gaan wanneer wij gezamenlijk de Sparta Marsch aanheffen.

Tijdens het driegangenmenu wordt er voor sfeervol entertainment gezorgd en staat het programma gedurende de avond onder leiding van dagvoorzitter en presentator Ruud van Os. Na het diner kan natuurlijk gezellig geborreld en gedanst worden onder leiding van de Timeless Live band.

Het tarief voor de gehele avond bedraagt €131,- excl. BTW. Gaat de voorkeur liever uit naar een VIP-arrangement, klik dan hier.

Je kan je aanmelden via het onderstaande inschrijfformulier of stuur een e-mail naar L.hogedoorn@sparta-rotterdam.nl.

Na ontvangst van jouw inschrijving volgt er twee weken voorafgaand een bevestiging met daarin het definitieve programma en overige praktische informatie, gevolgd door een factuur.