Home ┬╗ Rob Kiebert Award voor Mannon Bogaart

Rob Kiebert Award voor Mannon Bogaart

24 juni 2019 - 16:50

Mannon Bogaart heeft dit jaar de Rob Kiebert Award in ontvangst genomen. Mannon, die als teammanagersco├Ârdinator van de Jeugdopleiding alle teammanagers aanstuurt, heeft de eervolle prijs te danken aan haar onvoorwaardelijke inzet voor de Jeugdopleiding van Sparta Rotterdam. De Rob Kiebert Award is in het leven geroepen ter nagedachtenis aan Rob Kiebert, voormalig Hoofd Jeugdopleiding die in 2005 bij een ongeluk om het leven kwam. De award wordt jaarlijks uitgereikt aan iemand die zich zeer verdienstelijk heeft gemaakt voor de jeugdopleiding.

Mannon voelt het als een eer en beloning op haar inzet en is trots op de award: ‘Toen op de jaarlijkse afsluiting van de Jeugdopleiding bekend werd gemaakt dat ik de award had gewonnen, zat ik zelf in Frankrijk voor het WK Vrouwenvoetbal. Via FaceTime werd ik bij de bijeenkomst betrokken en kreeg ik het te horen van Dolf Roks. Ik werd gelijk erg emotioneel, omdat ik weet hoeveel deze award voor de club betekent en ik het als een enorme eer beschouw om deze in ontvangst te mogen nemen. Ik ben er echt heel erg blij mee ik voel mij enorm gewaardeerd!’