fbpx
Home » Rood-Wit Verbindt: TRL Fulfilment x Holland Special Packaging

Rood-Wit Verbindt: TRL Fulfilment x Holland Special Packaging

16 november 2023 - 12:00

Binnen deze rubriek delen wij good practices waarbij leden van onze Business Club elkaar via Sparta hebben gevonden en/of zaken met elkaar doen.

Deze week spreken we met Rik Schippers (links), mede-eigenaar van TRL Fulfilment, en Dean Zandbergen (rechts), junior accountmanager bij Holland Special Packaging én spits van Jong Sparta. Hoe het bereiken van de finale van de play-offs door Sparta vorig seizoen de basis legde voor deze samenwerking, lees je hier.

De play-offs voor Europees voetbal vorig seizoen was dé ultieme afsluiting van een fantastisch seizoen van Sparta Rotterdam. De eerste finale tegen F.C. Twente werd gespeeld op Het Kasteel en uiteraard wilde iedere voetballiefhebber hierbij aanwezig zijn. Rik nam een goede vriend van hem mee naar dit mooie affiche. Het toeval wil dat dit ook een oude bekende van Dean bleek te zijn. Zij liepen elkaar ineens tegen het lijf in de Jupiler Lounge voor de wedstrijd en kregen zo de kans om weer bij te praten. Via deze gezamenlijke kennis is het contact tussen Rik en Dean ontstaan, de voorzet werd gegeven in de Jupiler Lounge van Het Kasteel en na enkele afspraken werd deze uiteindelijk verzilverd. Een aanval uit het boekje!

TRL Fulfilment is een toonaangevende logistieke dienstverlener in Nederland. Het bedrijf heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van op maat gemaakte oplossingen voor de verwerking van bestellingen en voorraadbeheer. Door zich te concentreren op de logistiek van hun klanten, kunnen bedrijven hun kernactiviteiten verbeteren en hun concurrentiepositie versterken. Zij zijn bekend met de uitdagingen waarmee bedrijven worden geconfronteerd en hebben een uitgebreid netwerk van logistieke partners. Dit stelt hen in staat om efficiënte en kosteneffectieve oplossingen te bieden die voldoen aan de specifieke behoeften van hun klanten.

Holland Special Packaging is een specialist in e-commerce verzendverpakkingen. Dit bedrijf uit Bergschenhoek levert verzendoplossingen in de breedste zin van het woord. Zij werken met een breed assortiment aan e-commerce verpakkingen die direct uit voorraad leverbaar zijn. De wereld van e-commerce is snel, uitdagend en verandert continu. Toch weten zij hierop in te spelen door constant te blijven vernieuwen naar de wens van de klant. Op deze manier optimaliseren zij niet alleen het productie- of logistieke proces, het werkt ook nog eens milieuvriendelijk.

De samenwerking tussen TRL Fulfilment en Holland Special Packaging was geen gemakkelijk een-tweetje. Rik krijgt enorm veel belletjes van bedrijven en verkopers die iets aanbieden en is daarom nooit gelijk heel happig op aanbiedingen. Dean gaf echter niet snel op en wist met een overtuigend verhaal te komen. “Zo zie je maar weer dat de aanhouder wint.”, waren de heren het lachend met elkaar eens. De ontstane relatie tussen de twee bedrijven loopt momenteel naar wens. Holland Special Packaging levert snel en efficiënt dozen aan TRL Fulfilment, waarna zij deze gebruiken om producten in te pakken voor hun klanten. In de toekomst wordt de samenwerking wellicht nog verder geïntensiveerd: “Afhankelijk van de wensen van de klant zouden we kunnen uitbreiden naar gepersonaliseerde ontwerpen op dozen”. zegt Rik. Dean vult hem aan: “Bij ons is alles mogelijk op dit gebied, geen vraag is te gek.”.

Rik en Dean zien allebei zeker waarde in de wedstrijden van Sparta, kijk maar naar deze samenwerking: “als we niet naar Sparta waren gegaan die dag hadden we ook niet gestaan waar we nu staan.”