fbpx
Home » Selectie Sparta door GGD gevaccineerd tegen coronavirus

Selectie Sparta door GGD gevaccineerd tegen coronavirus

14 juli 2021 - 16:31

Een deel van de selectie van Sparta Rotterdam is vandaag na de training naar de priklocatie van de GGD gereisd om een vaccinatie tegen het coronavirus te halen. Voor Sparta was het bijna een thuiswedstrijd omdat de priklocatie gevestigd is in de Van Nelle Fabriek, op een steenworpafstand van Het Kasteel.

Een aantal spelers was al eerder gevaccineerd, maar onder de spelers die vandaag een prik kregen was Dirk Abels. De verdediger kreeg zijn eerste vaccinatie. “Ondanks dat we nu een stijging zien in de aantallen besmettingen is de druk op de ziekenhuizen een stuk lager geworden. Ook wij dragen door de vaccinaties bij aan het beschermen van jezelf en dierbaren. Als spelersgroep willen we natuurlijk ook zo snel als mogelijk weer in volle stadions spelen.”

Clubarts Simon Knops is blij met de mogelijkheid om vandaag de spelers te laten vaccineren. “De pandemie is nog lang niet voorbij, maar door middel van vaccinatie zetten we wel stappen naar een beheersbare situatie. In samenwerking met de GGD konden we vandaag met diverse spelers gezamenlijk terecht in de Van Nelle Fabriek en ik ben blij dat onze spelers het belang inzien van vaccinatie.

Deze foto is genomen met toestemming van de GGD.