Home » Sir Winston Fun & Games Hoofdpartner de Spartaantjes

Sir Winston Fun & Games Hoofdpartner de Spartaantjes

23 september 2019 - 11:00

Na vijf jaar IPcam-shop als hoofdpartner van de KidsClub neemt vanaf dit seizoen Sir Winston Fun & Games het stokje over.

Sir Winston Fun & Games uit Schiedam is de nieuwe hoofdpartner van ‘Kidsclub de Spartaantjes’. Sir Winston Fun & Games, gevestigd in de foyer van de Euroscoop, staat vol spannende en leuke (behendigheid)spellen. Niet alleen de allernieuwste games, maar ook klassieke arcadespellen.

De samenwerking wordt afgetrapt met het eerste KidsClub-evenement van dit seizoen op zondag 6 oktober. Tevens ontvangen alle leden van de Kidsclub een voucher, waarmee er voor 30 minuten gratis gespeeld mag worden in Schiedam.

Rogier Schmitt van Sir Winston Fun & Games is verheugd met de samenwerking: ‘Voor ons is het natuurlijk erg fijn dat we via Sparta, waar wij met een van onze andere ondernemingen al enige tijd als sponsor aan verbonden zijn, nu middels de Kidsclub ook een jongere lokale doelgroep aan ons kunnen verbinden. We kijken uit naar de samenwerking en zullen veel leuke activiteiten gaan organiseren in samenwerking met Sparta én andere ondernemers. Zo verbinden we lokale partijen met elkaar en zorgen we voor een sterke lokale economie in Schiedam. We hopen de Spartaantjes hier in ieder geval veelvuldig te mogen verwelkomen. Tot snel!’