Home » Sparta bereikt finale van Jupiler Play-Offs

Sparta bereikt finale van Jupiler Play-Offs

13 mei 2018 - 18:51

Sparta Rotterdam heeft ten koste van FC Dordrecht de finale van de Jupiler Play-Offs gehaald. In de tweede helft maakte de ploeg van Dick Advocaat een 0-2-achterstand ongedaan.

Al binnen een halfuur leidden de bezoekers met 0-2. Een afstandsschot van Denis Mahmudov viel binnen en Jeremy Cijntje wist te scoren. Sparta was het vaakst op de helft van de tegenstander te vinden, maar scoren lukte niet. Invaller Thomas Verhaar was het dichtst bij, met een vrije trap die maar net naast ging.

Na rust greep Sparta Dordrecht bij de keel en kreeg het via Ilias Alhaft twee kansen, maar Deroy Duarte zou de stand over twee wedstrijden gelijk trekken. Het eenrichtingsverkeer hield hiermee niet op, maar onder meer Stijn Spierings en Robert Mühren hadden het geluk niet aan hun zijde in de afronding. Tot de 78e minuut, toen Mühren uit een scrimmage kon scoren. In de laatste tien minuten kwamen er nog kansen aan beide zijdes, maar gescoord werd er niet meer.

Jupiler Play-Offs Finale
FC Emmen wacht nu in de finale van de Jupiler Play-Offs. Eerst donderdag op bezoek naar de Oude Meerdijk en zondag komt FC Emmen op bezoek op Het Kasteel.

Voor de thuiswedstrijd zijn er vanaf 20:00 uur kaarten te koop via www.spartakaartje.nl. Seizoenkaarthouders hebben ook in de finale gratis toegang.