Home » Sparta boekt met drie wedstrijdsponsoren ruime overwinning op RKC

Sparta boekt met drie wedstrijdsponsoren ruime overwinning op RKC

23 september 2019 - 13:23

De derde thuiswedstrijd van het seizoen bracht RKC Waalwijk naar Het Kasteel. Sparta Rotterdam boekte een ruime zege op de mede promovendus en won afgetekend met 4-0. Man of the Match-sponsor Eleqtron overhandigde de bloemen aan de Man of the Match Bart Vriends. Laros Duarte, de man van de schitterende vrije trap in de voorgaande editie van deze wedstrijd, en Bryan Smeets, wie op de zaterdagavond tekende voor zijn eerste doelpunt in het rood-witte shirt, bezochten na de wedstrijd de wedstrijdbalsponsor Ringelberg Autoverhuur en wedstrijdsponsor Krafton Profielen in de Business Loges.

Man of the Match-sponsor Eleqtron bezocht de wedstrijd met een grote groep aan gasten en zagen dit beloond worden met een 4-0 overwinning. Bart Vriends werd verkozen tot de Eleqtron Man of the Match en ontving uit handen van Renate van Kessel en Eleqtron’s Brabantse relaties de bijbehorende bloemen.

Ringelberg Autoverhuur sponsorde de wedstrijdbal in de derde thuiswedstrijd van het seizoen. Jim Ringelberg ontving de gesigneerde bal van Laros Duarte en Bryan Smeets en poseerde breeduit lachend op de foto.

In de gloednieuwe Skybox Het Middelpunt werd Krafton Profielen getrakteerd op het gesigneerde wedstrijdshirt door de beide middenvelders van Sparta. Sebastiaan Reek en Marcel Bijl geven het shirt een mooie plaats op het kantoor in Heijningen.

Foto’s: Awé Krijger