fbpx
Home » Live vanaf Het Kasteel: Sparta Business Club Lunch met ESET Nederland en BICT Groep

Live vanaf Het Kasteel: Sparta Business Club Lunch met ESET Nederland en BICT Groep

02 april 2021 - 11:00

Sparta Business Club Awareness Lunch met ESET Nederland en BICT Groep

Wanneer: Donderdag 15 april
Locatie: Live stream vanaf Het Kasteel
Tijd: 12:00 – 13:00 uur
Thema: Online veilig werken in een hybride toekomst
Inclusief een heerlijke lunchbox aan huis of kantoor!

Op donderdag 15 april organiseert Sparta Rotterdam in samenwerking met ESET Nederland en BICT Groep een Business Club lunch voor haar leden. De Co-sponsor en Official Business Partner, die elkaar op Het Kasteel hebben weten te vinden, faciliteren tijdens de lunch een bijeenkomst gericht op de bewustwording dat veilig online werken steeds belangrijker wordt.

Inhoud
Hoe kan jij als persoon, zowel privé als zakelijk, zo goed mogelijk online beveiligd worden? ESET wil aan de hand van praktische voorbeelden laten zien hoe zij Sparta en haar spelers/organisatie beveiligen. In de samenwerking met de BICT Groep als partner van ESET laten wij zien hoe een bedrijf ontzorgt kan worden in online veiligheid.

Dave Maasland, directeur van ESET Nederland, vertelt aan de hand van voorbeelden over de bewustwording van wat er online tegenwoordig allemaal mogelijk is. Van het hacken van individuele social media accounts tot datalekken in een professionele organisatie, je staat er echt van te kijken hoe makkelijk het tegenwoordig is om online met de verkeerde intenties aan het werk te gaan. Wij gaan dieper in op hoe dit te voorkomen.

Bas Voermans, directeur van de BICT Groep, laat de ICT oplossingen zien die zij aanbieden en er tegelijkertijd voor zorgen dat wij er als club  geen omkijken naar hebben.

Ook Manfred Laros, algemeen directeur van Sparta Rotterdam, sluit aan bij het tafelgesprek om aan te tonen hoe simpel en hoe noodzakelijk het is om je goed te beveiligen.

Presentatie
De Business lunch wordt vanuit Het Kasteel live uitgezonden via ons YouTube-kanaal. De presentatie is in handen van Ruud van Os.

Aanmelden
Meld je hieronder aan en ontvang namens BICT Groep en ESET Nederland een duurzaam en veilig lunchpakket aan huis! Na inschrijving ontvang je op donderdag 15 april een e-mail met de instructies hoe het event live bij te wonen.