Home » Sparta en Jong PSV delen punten

Sparta en Jong PSV delen punten

23 november 2018 - 22:03

Sparta Rotterdam is in eigen huis niet verder gekomen dan een gelijkspel tegen Jong PSV.  Op Het Kasteel bleef het, in een wedstrijd die niet herinnerd zal worden om haar schoonheid, 0-0.

De wedstrijd kende een enerverende eerste vijf minuten, waarin Roy Kortsmit voor het eerst in actie kwam en Halil Dervisoglu aan de overkant Yanick van Osch testte. Verder kende de eerste helft weinig hoogtepunten, op een kans van Joël Piroe na, die ook door Kortsmit gered werd.

Meteen na rust dacht Adil Auassar Sparta op voorsprong te koppen uit een vrije trap, maar zijn goal werd geannuleerd wegens buitenspel. De beste kansen waren vervolgens voor de bezoekers, waaronder voor Maximiliano Romero, die de lat trof. Het inbrengen van Youssef El Kachati bracht wat Spartaans gevaar met zich mee, maar een verdedigend sterk Jong PSV gaf geen doelkansen weg.