Home » Sparta O18 in slotfase naast Feyenoord, O16 wint op bezoek bij PSV

Sparta O18 in slotfase naast Feyenoord, O16 wint op bezoek bij PSV

16 september 2023 - 21:33

Sparta O18 ging vandaag op bezoek bij Feyenoord op sportpark Varkenoord. Al na twee minuten kwamen de Spartanen op voorsprong door een heerlijke vrije trap van Ronaldo Hiwat. Tegenstander Feyenoord scoorde in de dertiende minuut de gelijkmaker. Pas in de tweede helft vielen er opnieuw goals. Feyenoord pakte de voorsprong in minuut 54, waarna Ronaldo Hiwat in de 66e minuut zijn tweede goal maakte. Vervolgens werd het 3-2 in minuut 73 en had Sparta dus nog ruim een kwartier voor een gelijkmaker. Uiteindelijk viel de gelijkmaker in minuut 90 uit een vrije trap. Ayoub Oufkir schoot de bal binnen en zo pakte Sparta dus een knap punt. De 0-1 en 3-3 zijn hieronder te zien!

Verder won Sparta O17 ruim van VFC O17: 10-0. De O17 gaat nu door in de beker. Sparta O16 wist 1-3 te winnen op bezoek bij PSV. De 015 ging onderuit tegen AZ: 1-3. Feyenoord O14 bleek een maatje te groot voor de O14 van Sparta: 7-1. De O13 van Sparta won van ADO Den Haag, het werd 4-1.