Home » Sparta O18 te sterk voor Feyenoord, O13 wint van NAC Breda

Sparta O18 te sterk voor Feyenoord, O13 wint van NAC Breda

06 mei 2023 - 16:00

Sparta Rotterdam O18 heeft zaterdagmiddag het thuisduel met Feyenoord gewonnen! Op Sportpark Dijkpolder van Excelsior Maassluis eindigde het duel met de ploeg uit Rotterdam-Zuid in 3-2, na een 2-1 ruststand. De goals namens de Spartanen werden gemaakt door Daniël Hanzen, Jorn Triep en Aymane Bais. De goal van Bais viel in de allerlaatste minuut van de blessuretijd. Met deze overwinning zet Sparta O18 een belangrijke stap richting handhaving in de hoogste O18-competitie van Nederland.

Ook Sparta O16 en O13 speelden beiden een thuisduel. Sparta O16 trof Go Ahead Eagles O16: het duel met de Deventenaren eindigde in 0-0. Het de andere thuiswedstrijd van Sparta O13 op Sportpark Thurlede in Schiedam werd gespeeld tegen NAC Breda en eindigde in 3-2. De laatste wedstrijd op zaterdagmiddag werd afgewerkt door Sparta O14, die op bezoek ging bij de leeftijdsgenoten van FC Dordrecht. Op De Krommedijk eindigde deze wedstrijd in 2-3, nadat de Spartanen nog met 2-0 achterstonden.

Hieronder treft u een overzicht van alle uitslagen van deze voetbalzaterdag voor de teams van de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam: