fbpx
Home » Sparta O18 verliest van FC Twente/Heracles, O16 onderuit tegen Ajax.

Sparta O18 verliest van FC Twente/Heracles, O16 onderuit tegen Ajax.

07 mei 2022 - 16:31

Sparta Rotterdam O18 heeft zaterdagmiddag het duel met de O18 van de academie van FC Twente/Heracles verloren. Op een zonnig Kasteel werd het 2-3 voor de gasten uit het oosten van het land, nadat het bij rust nog 2-0 voor de thuisploeg stond. De goals namens de ploeg van trainer Michel Breuer werden gemaakt door Farouq Limouri en David Garden. Sparta O18 stond lang voor, maar verspeelde deze voorsprong toen FC Twente/Heracles twee keer scoorde in één minuut. Daarna geloofde de gasten in een goed resultaat en wisten dit overwicht ook in score om te zetten en de 2-3 binnen te schieten tien minuten voor tijd.

Sparta O16 speelde eveneens een thuiswedstrijd, maar dan op Sportcomplex Nieuw Terbregge tegen Ajax. Vanwege wat blessures en het doorschuiven van spelers naar Sparta O18, speelde de ploeg van trainer Jason Oost met een andere opstelling dan gebruikelijk. Helaas kon er geen resultaat worden gehaald tegen Ajax, de Amsterdammers keerde met een 0-5 overwinning terug richting de hoofdstad.

Sparta O11 en O12 speelden een thuisduel, op Sportcomplex Nieuw Terbregge. Sparta O11 moest haar meerdere erkennen in Vitesse, terwijl Sparta O12 onderuit ging tegen AZ. Sparta O14 speelde uit tegen ADO Den Haag en wist dit duel overtuigend te winnen. De ploeg van trainer Toni Varela won met 0-2 op Sportpark De Aftrap door goals van Romers en Inocencio. Hieronder een overzicht van alle uitslagen van de teams van de jeugdopleiding dit weekend: