fbpx
Home » Sparta O18 wint bij Willem II, O16 verliest van AZ

Sparta O18 wint bij Willem II, O16 verliest van AZ

23 april 2022 - 17:04

Sparta Rotterdam O18 heeft zaterdagmiddag het uitduel met Willem II overtuigend gewonnen. Op Sportpark Prinsenhoven werd het 0-3 voor de Spartanen, die uiteindelijk de wedstrijd eindigde met 11 tegen 10 man na een rode kaart voor Willem II. De goals namens de ploeg van trainer Michel Breuer werden gemaakt door Farouq Limouri, Jorn Triep en Rayviën Rosario. Sparta O16 speelde eveneens een belangrijk uitduel, maar keerde zonder resultaat terug naar Rotterdam. De formatie van coach Jason Oost ging met minimaal verschil onderuit tegen de Alkmaarders, op het AFAS Trainingscomplex werd het 1-0.

Eerder op de dag speelde Sparta O15 de derby tegen Feyenoord. Op Sportcomplex Varkenoord stonden de Spartanen nog met 1-3 voor, maar wisten deze voorsprong helaas niet over de streep te trekken. Uiteindelijk werd er namelijk met 4-3 verloren op Rotterdam-Zuid. Sparta O14 wist eveneens geen overwinning te boeken. Het team van Toni Varela speelde thuis tegen de leeftijdsgenoten van De Graafschap en verloor met 2-3 van de Superboeren. Sparta O10 speelde de andere van de in totaal twee thuiswedstrijden van vandaag en verloor met één doelpunt verschil van FC Utrecht, het werd 19-20 voor de Domstedelingen.

Sparta O11 wist vanmiddag wel een mooi resultaat te behalen. De Spartaantjes van coach Kick Kerklaan gingen op bezoek bij PSV op de Herdgang en konden de Eindhovenaren op een 9-9 gelijkspel houden. Dezelfde uitslag zagen we bij Sparta O9, die op bezoek gingen bij FC ‘s-Gravenzande en speelde dus net als O11 met 9-9 gelijk.

Hieronder een overzicht van de uitslagen van dit weekend: