Home » Sparta O19 onderuit in derby, O17 neemt drie punten mee uit Volendam

Sparta O19 onderuit in derby, O17 neemt drie punten mee uit Volendam

20 april 2019 - 17:42

Sparta Rotterdam O19 heeft de derby tegen Feyenoord verloren. Op het RMC Jeugdcomplex werd het 0-2 voor de bezoekers uit Rotterdam-Zuid. In de eerste helft gingen beide ploegen redelijk gelijk op en grote kansen werden er niet gecreëerd. Zodoende werd met een 0-0 ruststand de kleedkamer opgezocht. Ook aan het begin van de tweede helft veranderde dit wedstrijdbeeld niet.

In de laatste twintig minuten werd Feyenoord iets beter en kwamen zij dichterbij het Spartaanse doel. In de 68e minuut kregen de bezoekers een penalty die werd verzilverd: 0-1. Sparta O19 probeerde met een slotoffensief de aansluitingstreffer te forceren, maar in de laatste minuut kreeg Feyenoord nogmaals een penalty en kwam de ploeg op 0-2.

Sparta O17 won hun wedstrijd zaterdag wel. De mannen van trainer Ruben den Uil waren in het Kras Stadion met 0-3 te sterk voor FC Volendam. Hieronder een overzicht van de uitslagen.