Home » Ereterras en Kasteelloge voor Sparta – ADO uitverkocht, laatste kaarten via Business Friends

Ereterras en Kasteelloge voor Sparta – ADO uitverkocht, laatste kaarten via Business Friends

03 februari 2020 - 16:31

Zondag 9 februari, aftrap 14:30 uur: Sparta Rotterdam – ADO Den Haag

Na de late nederlaag in Enschede tegen FC Twente is Sparta Rotterdam gebrand op revanche. De wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en ADO Den Haag is een clash tussen twee traditieclubs, die momenteel op de respectievelijk 11e en 17e plaats bivakkeren. Niet alleen de publiekstribunes zijn al weken uitverkocht, maar ook het Ereterras en de Kasteelloge zijn volledig uitverkocht. Het belooft om die reden druk te worden, dus kom op tijd naar Het Kasteel!

De allerlaatste (zakelijke) kaarten zijn alleen nog beschikbaar voor de Business Friends (€ 45,- incl. btw). Deze kaarten zijn te bestellen via commercie@sparta-rotterdam.nl.

Business Club Voetbal

Voorafgaande aan de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag spelen beide business club onderling een wedstrijd. Eerder dit seizoen in Den Haag gaf het Business Club team van Sparta Rotterdam het goede voorbeeld door te winnen in het Cars Jeans Stadion.

Extra kaarten Sparta Rotterdam – FC Groningen

Voor de volgende thuiswedstrijd op zondag 16 februari tegen FC Groningen is het overigens nog wel mogelijk om (extra) zakelijke kaarten aan te schaffen door een mail te sturen naar commercie@sparta-rotterdam.nl .

Tot zondag op Het Kasteel!