fbpx
Home » Sparta Rotterdam bindt CVV Zwervers als nieuwe partner van de jeugdopleiding

Sparta Rotterdam bindt CVV Zwervers als nieuwe partner van de jeugdopleiding

12 september 2023 - 11:54

CVV Zwervers is toegetreden tot het netwerk van partners van de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam. De vereniging uit Capelle aan den IJssel tekent een verbintenis tot 2025 met de Kasteelclub. Zwervers is een vereniging met meer dan 850 leden. Tevens is de club bekend van de jaarlijks terugkerende internationale U13 CUP, met onder andere deelnemende topploegen als Paris Saint Germain, FC Barcelona en Manchester United. Het eerste elftal van CVV Zwervers is sinds enkele seizoenen overgestapt van het zondag- naar het zaterdagvoetbal en komt nu uit in de tweede klasse, waar het Alexandria ’66, een andere partner van de jeugdopleiding, tegenkomt.

Namens Sparta Rotterdam reageert Angelos Kerasavopoulos, coördinator samenwerkingen, op het toevoegen van CVV Zwervers aan het partnernetwerk van de jeugdopleiding: ‘CVV Zwervers heeft, mede door de organisatie van de U13 CUP, een grote regionale uitstraling en een sterke jeugdafdeling. We zijn daarom ook verheugd deze Capelse vereniging te kunnen binden, omdat ook in Capelle aan den IJssel veel Spartanen wonen en we hiermee die connectie nog beter kunnen leggen. De komende tijd gaan we met elkaar veel kennis en ervaringen uitwisselen, die uiteindelijk bijdragen aan de kwalitatieve groei van Zwervers als vereniging. Wij kijken er naar uit om hier ons steentje aan bij te kunnen dragen als club.’

v.l.n.r.: Michael Groeneweg (Hoofd Opleiding CVV Zwervers), Gerard Nijkamp (Technisch directeur Sparta Rotterdam), Ger Jacobs (Voorzitter CVV Zwervers), Angelos Kerasavopoulos (Coördinator Samenwerkingen) en Ronald Streijl (Jeugdvoorzitter CVV Zwervers)