Home » Sparta Rotterdam Golfcompetitie 2019-2020 kent winnaar

Sparta Rotterdam Golfcompetitie 2019-2020 kent winnaar

19 augustus 2020 - 16:24

Dinsdag vond onder zonnige omstandigheden de laatste en zesde ronde plaats van de Sparta Rotterdam Golfcompetitie 2019-2020. In deze golfcompetitie namen het afgelopen seizoen 40 Business Club leden het in zes competitieronden op vier verschillende golfbanen tegen elkaar op in een sportieve en gezellige sfeer en werd er daarnaast in de wintermaanden getraind onder leiding van golfprofessionals. Na de vijf eerdere rondes op De Hooge Rotterdamsche, Seve en Rhoon Golfcenter stond de finaledag geplaatst op Golfbaan Delfland.

In de laatste speelronde waren er nog vijf kanshebbers voor de winnaarstrofee 2019-2020, te weten Dennis Vrijenhoek, Robert-Jan Keijzers, Daniel Paans, Hans Liem en Justin van Vaerenbergh. Laatstgenoemde was hiermee in de race om zijn titel voor de 4e keer op rij te verdedigen, maar uiteindelijk waren na 9-holes op Delfland Robert-Jan Keijzers en Hans Liem de leiders van het klassement met een even zo veel aantal punten. Doordat beide heren gezamenlijk aan kop gingen, diende er een Play-Off gespeeld te worden om de winnaar te bepalen. Onder druk haalde beide winnaars een hoog niveau, maar trok Hans Liem uiteindelijk aan het langste eind en kroonde zich hiermee tot de enige echte winnaar van de Sparta Rotterdam Golfcompetitie 2019-2020. Na de prijsuitreiking werd op het terras van Golfbaan Delfland genoten van een diner en werd er nagesproken over de spannende eindstrijd.

Door deze overwinning werd Justin van Vaerenbergh ontroond van zijn wisselbokaal en reikte hij samen met Dave van der Meer de prijs uit aan de kersverse winnaar. Bekijk hier de foto’s van de laatste speeldag.

Foto’s: Awé Krijger