Home » Sparta O18 speelt derby met Feyenoord gelijk, O15 wint van Vitesse

Sparta O18 speelt derby met Feyenoord gelijk, O15 wint van Vitesse

11 maart 2023 - 15:41

Sparta Rotterdam O18 heeft zaterdagmiddag het uitduel bij Feyenoord gelijkgespeeld. Op Sportcomplex Varkenoord eindigde het duel tussen de twee Rotterdamse ploegen in een spectaculaire 3-3. Alle drie de doelpunten namens de Spartanen werden gemaakt door spits Jesse Bal, die dus met een hattrick belangrijk was voor zijn ploeg.

Sparta O18 kwam op voorsprong op een zonnig Varkenoord, maar zag al voor rust de voorsprong ongedaan worden gemaakt door de thuisploeg: 2-1 ruststand. Aan het begin van de tweede helft liep Feyenoord uit naar 3-1, maar daar legde de ploeg van Danny Schenkel zich niet bij neer. Mede via een penalty van Jesse Bal kwamen de Spartanen dus knap terug op 3-3. Sparta blijft door dit gelijkspel vijfde in de competitie, met hetzelfde aantal punten als nummer vier Feyenoord, maar de ploeg uit Rotterdam-Zuid heeft wel één duel minder gespeeld.

Sparta O16 nam het thuis op tegen Vitesse en verloor dit duel met 1-3. Sparta O15 nam het eveneens op tegen Vitesse, maar wonnen wel. Het duel met de Arnhemmers werd met minimaal verschil gewonnen: 1-0. Sparta O14 speelde vanochtend een verre uitwedstrijd bij FC Groningen. Op Sportpark Corpus Den Hoorn kwamen de Spartanen knap terug van een 2-0 achterstand, het werd 2-3. Sparta O13 speelde uit tegen Ajax en zag deze wedstrijd helaas verloren gaan. De Amsterdammers waren met 3-0 te sterk.