Home » Sparta Rotterdam wenst u fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar

Sparta Rotterdam wenst u fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar

23 december 2019 - 12:00

Beste Spartaan,

Het voetbaljaar 2019 zit erop! De promotie naar de Eredivisie is uiteraard het hoogtepunt van 2019 en de kopbal van Adil op de Vijverberg staat bij ons voor altijd in het geheugen gegrift. Met drieëntwintig punten in de eerste seizoenshelft zijn we met ons eerste elftal bezig om de sportieve doelstelling, handhaving in de Eredivisie, te bewerkstelligen.

Sparta Rotterdam is echter meer dan alleen het eerste elftal. Wij zijn een club met één van de beste jeugdopleidingen van het land, dat onderstreept de nominatie die wij hebben ontvangen nogmaals. Ons eerste elftal van de vrouwen is gepromoveerd en werkt op z’n Spartaans, stapje voor stapje, naar een hoger niveau. Onze maatschappelijke stichting ‘De Betrokken Spartaan’ is steeds meer zichtbaar in Rotterdam en Schiedam, het aantal projecten groeit en steeds meer jeugd bindt zich aan de club.

Iedereen draagt zijn of haar steentje bij aan het laten groeien van Sparta Rotterdam. Of het nu het bestuur, directie, trainers, spelers, management, medewerker of onze zeer gewaardeerde vrijwilligers betreft. Maar zonder de steun van onze supporters en sponsors kunnen wij niet. Daarom willen wij iedereen die Sparta Rotterdam een warm hart toedraagt danken voor de support in 2019.

Tot ziens in 2020!