fbpx
Home » Spartaanse jeugdteams treffen meerdere ploegen van AZ

Spartaanse jeugdteams treffen meerdere ploegen van AZ

06 juli 2024 - 15:00

Meerdere jeugdteams kwamen zaterdag in actie tegen jeugdteams van AZ. Zowel op Sportpark Thurlede als op het AFAS Trainingscomplex werd er door de Spartanen en de Alkmaarders tegen elkaar gespeeld. Sparta O19 vertrok richting Alphen aan de Rijn om daar de eerste oefenzege te vieren als O19. Van de onderbouw teams worden geen uitslagen weergegeven, wel een aantal actiefoto’s van de speelzaterdag verderop deze pagina.

Middenbouw
_________
Sparta O13
Sparta O13 is op zondag op het BFC Toernooi in Bussum te vinden om te strijden voor de Talent Cup.

Sparta O14 (6e)
De spelers van onder 14 kwamen in Genemuiden in actie tijdens het Edelgrass Toernooi tegen onder andere Heerenveen, FC Utrecht, FC Groningen, Go Ahead Eagles en FC Emmen. Sparta O14 eindigde zesde.

AZ O15 – Sparta O15 (4-0)
De spelers van onder 15 reisden af naar Alkmaar, waar ze het opnamen tegen AZ O15 op het AFAS Trainingscomplex. De Alkmaarders waren met vier doelpunten te sterk voor de Spartanen, die niet tot scoren kwamen: 4-0. Ondanks een prima start, kwam AZ in de ’23 tot de openingstreffer, tevens ruststand. Na rust kwam AZ nog drie keer tot scoren en konden de Spartanen daar geen antwoord op geven.

AZ O16 – Sparta O16 (3-2)
Ook de spelers van onder 16 waren in Alkmaar voor een vriendschappelijk treffen tegen AZ op het AFAS Trainingscomplex. Sparta wist twee keer tot scoren te komen, de Alkmaarders van O16 drie keer: 3-2.

Bovenbouw
_________

AZ O17 – Sparta O17 (0-0)
Ook Sparta O17 kwam in actie in Alkmaar, waar het AZ O17 trof op het AFAS Trainingscomplex. Zowel de eerste als tweede helft bleven doelpuntloos, waardoor de wedstrijd eindigde met dezelfde stand als bij de start.

Alphense Boys O21 – Sparta O19 (1-3)
Sparta O19 ging op bezoek in Alphen aan de Rijn bij Alphense Boys om te oefenen tegen de O21. Het vriendschappelijke duel eindigde in 1-3 in het voordeel voor de Spartanen. De eerste oefenzege voor de spelers van Tim Vincken.

Actiefoto’s Onderbouw