fbpx
Home » Sportcoaches De Betrokken Spartaan voorzien van nieuwe UP (Sport) Schoenen

Sportcoaches De Betrokken Spartaan voorzien van nieuwe UP (Sport) Schoenen

03 januari 2022 - 12:08

Vlak voor de jaarwisseling kwam Remco den Os (account manager Premium Inc) samen met de “Uppers” Danielle en Niels langs op Het Kasteel om de UP- schoenen, ookwel “Uppies” te overhandigen. Hiermee worden alle sportcoaches van de projecten Streetrulez en Sportstimulering Rotterdam voorzien van een paar nieuwe schoenen om de activiteiten op de pleinen uit te voeren!

UP Social Club

De ‘Uppies’ zien er niet alleen tof uit, ze hebben ook een bijzonder verhaal. De schoenen vormen namelijk een onderdeel van de UP Social Club; een stichting die mensen met een verstandelijke beperking ondersteunt om deel te nemen aan de maatschappij door hen uitdagende dagbesteding aan te bieden. De Uppers helpen niet alleen met de verkoop van de schoenen in de winkel op de locatie van de stichting, maar zijn onderdeel van het gehele proces; van ontwerp tot aan de marketing. De verkoop van ieder paar schoenen draagt bij aan de UP Social Club.

Maatschappelijke samenwerking

We zijn enorm blij met deze samenwerking tussen twee stichtingen die, ieder op zijn eigen manier, een bijdrage levert aan de maatschappij. Naast de overhandiging mochten Niels en Daniëlle uiteraard nog een balletje trappen op Het Kasteel en geven de coaches van Stichting De Betrokken Spartaan, wanneer de maatregelen het toelaten én op nieuwe schoenen, graag een clinic bij de UP Social Club!