fbpx
Home » Sportieve week voor de Sparta Business Club

Sportieve week voor de Sparta Business Club

18 september 2023 - 15:00

Vorige week maakten wij al melding van de start van de Sparta Golfcompetitie, maar er worden nog meer sporten beoefend door de Sparta Business Club. Afgelopen week is namelijk ook de Nicoverken Spartaanse Padelcompetitie begonnen én heeft ons Business Club voetbalelftal het in Alkmaar opgenomen tegen AZ.

Afgelopen donderdag verzamelden 20 enthousiaste padellers zich bij Racketsport Schiedam voor de 1e ronde van de Nicoverken Spartaanse Padelcompetitie. Anderhalf uur lang spatte het fanatisme van de baan af en heeft iedereen zich flink in het zweet gewerkt. In een roulatie-systeem konden er deze ronde 9 punten verdiend worden, waarna uiteindelijk Frank van Pelt van ACW Schoonmaakhelden er op doelsaldo met de winst vandoor ging. We zijn benieuwd welke prijs Frank voor de winnaar van de volgende ronde gaat verzorgen.

Waar afgelopen zondag onze A-selectie pas om 16:45 uur aantrad bij AZ Alkmaar werd er een paar uur eerder al een andere felle strijd gestreden tussen de twee clubs. Het Sparta Business Club elftal nam het op tegen het Business Club elftal van AZ. Na een valse start in de eerste helft werd in de tweede helft de rug gerecht, maar helaas kon de comeback niet voltooid worden om een gelijkspel uit het vuur te slepen. Na afloop van de eigen wedstrijd werd er koers gezet naar het AFAS-stadion waar gezamenlijk de wedstrijd van de A-selectie werd bekeken.

Ons Business Club elftal is nog op zoek naar versterkingen! De volgende wedstrijd is komende zondag thuis tegen Vitesse. Interesse? Meld je dan hier aan.