Home » Steeds Hooger nieuwe amateurpartner van Sparta Rotterdam

Steeds Hooger nieuwe amateurpartner van Sparta Rotterdam

19 juni 2020 - 11:59

Sparta Rotterdam presenteert Steeds Hooger als nieuwe amateurpartner. De Rotterdamse vereniging is tot minimaal 2022 verbonden aan de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam. Sparta Rotterdam werkt nauw samen met verenigingen in de omgeving van het Sparta Stadion. Het amateurpartnerschap is gericht op het leveren van een bijdrage aan de aspecten van opleiding, commercie en binding vanuit de verenigingen met Sparta Rotterdam.

Camiel van Hoogstraten, Hoofd Jeugd Scouting & Samenwerkingen van Sparta Rotterdam, is blij met het kunnen toevoegen van Steeds Hooger als amateurpartner: “Steeds Hooger is qua ligging een ideale amateurpartner, want de vereniging ligt op een steenworp afstand van Het Kasteel. Ondanks deze vreemde en moeilijke tijden rondom het coronavirus, zijn we als club blij dat we alsnog iets kunnen betekenen voor ons netwerk en deze ook weer kunnen uitbreiden.”

Richard Steen, bestuurslid Algemene Zaken van Steeds Hooger, is blij met de samenwerking met de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam: “Voor ons als vereniging is dit een super mooie kans. Iedereen binnen de club is enthousiast over deze samenwerking en wij kijken uit naar de komende twee seizoenen. Mooi dat we de binding met Sparta Rotterdam, met Het Kasteel vlakbij ons complex, op deze manier verder kunnen versterken. Ook voor onze jeugdafdeling is dit een mooie kans, want met deze samenwerking kunnen onze jeugdtrainers zich ook ontwikkelen met de expertise vanuit Sparta.”