fbpx
Home » Tenuepartner VNOM verlengt met 2 seizoenen

Tenuepartner VNOM verlengt met 2 seizoenen

01 mei 2024 - 11:06

VNOM en Sparta Rotterdam hebben de samenwerking met twee seizoenen verlengd. Het Rotterdamse bedrijf blijft hierdoor tot ten minste het seizoen 2025/2026 als tenuepartner aan Sparta Rotterdam verbonden. VNOM prijkt al vijf seizoenen op de rug van het Sparta-shirt en gaat dankzij deze verlenging op voor seizoen zes en zeven.

Dave van der Meer, commercieel manager van Sparta, is content met de contractverlenging: “Het partnership tussen VNOM en Sparta is een prachtig voorbeeld van hoe je als partners samen kunt groeien. Tijdens de gesprekken hebben wij stilgestaan bij die doorgemaakte groei van onze organisaties vanaf de start van het partnership in 2019. Al snel concludeerden wij dat de toegevoegde waarde van het partnership, qua naamsbekendheid tot samenwerkingen binnen het zakelijke netwerk van Sparta, nog steeds zijn vruchten afwerpt. Dat wij met VNOM nu voor het eerst een meerjarige overeenkomst afsluiten, toont de loyaliteit van VNOM en dat het vertrouwen groot is ook de komende jaren samen onze groei voort te zetten.”

Jos Tunderman, algemeen directeur van VNOM reageert: “Ik ben trots dat we weer twee extra jaren tenuepartner zijn van Sparta. Het heeft ons enorm geholpen met onze naamsbekendheid in Nederland, waardoor we op nieuwe locaties kantoren zullen blijven openen, zoals binnenkort in Eindhoven. Met onze relaties de wedstrijden bekijken in de loge blijft magisch, zéker met VNOM achter op het shirt.”

Foto: DK Fotography (header) & Mischa Keemink