fbpx
Home » Thomas Verhaar komt met AFC naar Het Kasteel voor topper Jong Sparta

Thomas Verhaar komt met AFC naar Het Kasteel voor topper Jong Sparta

08 oktober 2021 - 11:33

Aanstaande zaterdag moet Jong Sparta het opnemen tegen de Amsterdamse Football Club. De aftrap staat gepland op 15.30 uur. Voor de ploeg van Roorda is dit een belangrijke wedstrijd. Jong Sparta staat nu tweede in de Jack’s League en AFC derde. Beide ploegen hebben 14 punten, dus de tweede plaats staat op het spel.

De laatste twee wedstrijden dat Jong Sparta en AFC tegenover elkaar stonden waren beide in 2019 op Amsterdamse grond. Allebei de wedstrijden eindigden in  winst voor AFC. Sparta wist daarentegen de laatste thuiswedstrijd, in 2018, winnend af te sluiten.

Ook staat er een oude bekende van Sparta op het veld. Thomas Verhaar vertrok in 2019 van Sparta Rotterdam naar Ajax Cape Town en speelt nu bij AFC. Bij Sparta kwam hij tot 128 duels, waarin hij 42 keer trefzeker was. Het absolute hoogtepunt uit die periode was, uiteraard, het kampioenschap van 2016. Met 24 goals werd Verhaar clubtopscorer en gekroond tot Beste Speler van de Jupiler League.

Deze wedstrijd wordt gespeeld volgens het toegangsbeleid van het amateurvoetbal. Dat betekent dat de toeschouwers allemaal van een zitplaats op de tribune gebruik dienen te maken. Er is géén Corona Check van toepassing. Ontvangstruimte De Bosselaar is gesloten, catering voor publiek uitsluitend via verkooppunt in de gracht onder vak 23.

Seizoenkaarthouders van Sparta hebben gratis toegang, overigen kunnen een ticket kopen via spartakaartje.nl of in de Sparta Fanshop, die geopend is vanaf anderhalf uur voor aanvang.