fbpx
Home » Trainers verlengen contract, Jason Oost hoofd jeugdopleiding

Trainers verlengen contract, Jason Oost hoofd jeugdopleiding

10 juni 2022 - 17:00

Het contract van Nourdin Boukhari is verlengd. Ook de komende twee seizoenen zal hij als assistent-trainer deel uitmaken van de technische staf van Maurice Steijn. Jeroen Rijsdijk, die in de laatste weken van het seizoen zijn werkzaamheden als hoofd jeugdopleiding combineerde met een rol als assistent, blijft in die laatste rol werkzaam waarbij hij ook de verbindende factor wordt voor de talentvolle spelers uit de jeugdopleiding richting Jong Sparta en de A-selectie. Frank Kooiman heeft ook een nieuw tweejarig contract getekend bij Sparta.

Jason Oost heeft een contract voor twee seizoenen getekend als hoofd jeugdopleiding. De 39-jarige oud-prof, die tussen 2005 en 2007 uitkwam op Het Kasteel, was dit seizoen al werkzaam als trainer van Sparta O16.

Gerard Nijkamp is tevreden de technische staf rond te hebben voor het komende seizoen. ‘Het was duidelijk dat de samenwerking tussen de trainers alle partijen goed bevallen is. Zij hopen de lijn die ingezet is in de laatste weken van het afgelopen seizoen, een succesvol vervolg te geven. Voor de positie van hoofd jeugdopleiding, die vrij kwam door de keuze om Jeroen definitief assistent van het eerste te maken, hadden we in Jason Oost de beoogde opvolger al in huis. Jason kent de club Sparta, heeft bij Almere City al als hoofd jeugdopleiding gewerkt en heeft ons het afgelopen seizoen overtuigd van zijn voetbal- en opleidingsvisie en we geloven dat hij goed in deze rol past.’