Home » Update: Business Seats Ereterras uitverkocht, Ridderzaal en Kasteelloge nog beschikbaar

20 mei 2019 - 10:53

Sparta Rotterdam is met een uitoverwinning begonnen aan de Play-Offs. Abdou Harroui scoorde twee prachtgoals waardoor na 90 minuten en wat blessuretijd de eindstand (0-2) op het scorebord stond. Zowel vanuit het volle uitvak als de 45 sponsoren op de Eretribune werden de Spartanen ondersteund tijdens de eerste wedstrijd in de Play-Offs.

Update: nog enkele tientallen Business Seats beschikbaar voor de halve finale!

Aanstaande woensdagavond is de returnwedstrijd op Het Kasteel zakelijk nagenoeg uitverkocht.

Business Seats Ereterras: € 35,-. UITVERKOCHT.
Business Seats Ereterras met Van Mossel VKV-Lounge: € 50,-. UITVERKOCHT.
Kasteelloge: € 50,-
Ridderzaal: € 50,-

De kaarten zijn te bestellen via de onderstaande link of via commercie@sparta-rotterdam.nl. Gezien de beperkte capaciteit informeert de commerciële afdeling u zo snel mogelijk of de bestelling is gelukt.