fbpx
Home » Vacature medewerker horeca jeugdopleiding

Vacature medewerker horeca jeugdopleiding

13 augustus 2021 - 11:45

Sparta Rotterdam staat al jaren bekend om haar uitstekende jeugdafdeling, waar door de jaren heen veel latere internationals de eerste stappen richting het profvoetbal zetten. Op het Jeugdcomplex werken elke dag meer dan 180 jeugdvoetballers aan hun ontwikkeling. Wil jij bijdragen aan deze opleiding door de jeugdspelers en –trainers te ondersteunen op het gebied van horeca? Dat kan!

Clubprofiel
Nu Sparta Rotterdam sinds  twee seizoenen terug is op het hoogste niveau van Nederland, is het bezig om niet alleen de A-selectie naar een hoger niveau te brengen, ook de organisatie van de Jeugdafdeling ondergaat een kwaliteitsinjectie.

Medewerkers van Sparta Rotterdam worden gekenmerkt door een passie voor zowel de club als de voetbalsport in het geheel. Op het kantoor in Het Kasteel en op het Jeugdcomplex heerst een informele maar ambitieuze sfeer, waarin iedereen zowel individueel als collectief dag in dag uit werkt met als doel Sparta naar voren te helpen.

Functie

Sparta is per direct op zoek naar een medewerker horeca op het Jeugdcomplex voor twintig uur per week. De werkzaamheden zijn met name in de avonduren op het complex. Het gaat om een tijdelijk dienstverband van 3-5 maanden.

Jouw verdiensten

We bieden een salaris dat past bij de functie en wat mede afhankelijk is van leeftijd, opleidingsniveau en ervaring op basis van een dienstverband van 15-20 uur p/w.

Ben je geïnteresseerd?

Ben jij deze ondernemende persoon met passie voor het vak? Reageer dan uiterlijk  20 augustus 2021 op deze vacature door je CV met je motivatie/sollicitatiebrief  te sturen naar: personeelszaken@sparta-rotterdam.nl