fbpx
Home » Vanmiddag komt Kozakken Boys naar Het Kasteel

Vanmiddag komt Kozakken Boys naar Het Kasteel

18 september 2021 - 09:00

Jong Sparta Rotterdam is uitstekend begonnen aan de Jack’s League. Met acht punten uit vier wedstrijden is de ploeg van trainer Geert-Arend Roorda nog ongeslagen. Vanmiddag speelt Jong Sparta tegen Kozakken Boys.

Jong Sparta staat momenteel op een knappe vierde plaats met twee overwinningen en twee gelijke spelen. Kozakken Boys heeft twee punten minder dan Sparta en moet genoegen nemen met een zevende plaats. De Werkendammers begonnen het seizoen met een overwinning, maar speelde in de laatste drie wedstrijden telkens gelijk.

Vorig seizoen kwamen Jong Sparta en Kozakken Boys elkaar niet tegen. In het afgebroken seizoen troffen beide clubs elkaar twee keer. Op Het Kasteel won Jong Sparta met 1-0. In Werkendam verloor Jong Sparta nipt met 2-1.

Kozakken Boys-spelers Ricardo Kieboom, Mark Veenhoven, Yassin Ouja en Nizzar Mekkaoui hebben een verleden bij Sparta. Kieboom en Veenhoven kwamen tot wedstrijden in het eerste elftal. Ook Kaj Ramsteijn speelde voor Sparta. Hij werd in het seizoen 2013/2014 verhuurd aan De Kasteelheren. Ramsteijn droeg 30 keer het Rood-Wit.

Deze wedstrijd wordt gespeeld volgens het toegangsbeleid van het amateurvoetbal. Dat betekent dat de toeschouwers allemaal van een zitplaats op de tribune gebruik dienen te maken en 1,5 meter afstand van elkaar houden. Stewards zullen hierop toezien en wij vragen alle bezoekers de aanwijzingen van de stewards en personeel op te volgen zodat we ook bij komende wedstrijden van Jong Sparta en jeugdteams in het Sparta Stadion de komende weken publiek kunnen toelaten. Seizoenkaarthouders van Sparta hebben gratis toegang, overigen kunnen een ticket kopen via spartakaartje.nl of in de Sparta Fanshop, die geopend is vanaf anderhalf uur voor aanvang.