fbpx
Home » Vizier op oud-Spartanen: Brogno matchwinner, Huth vervolgt promotiestrijd

Vizier op oud-Spartanen: Brogno matchwinner, Huth vervolgt promotiestrijd

05 oktober 2021 - 16:25

In deze rubriek wordt het vizier gericht op oud-Spartanen. Deze week: Breedijk, Mühren, Van Hoeven, Brogno en Huth.

Loris Brogno
Loris Brogno, speelde voor Zira FK de derde thuiswedstrijd in Azerbeidzjan. De Belgische aanvaller eiste een hoofdrol op door de winnende treffer te maken. Nog binnen het kwartier maakte hij het eerste doelpunt van het seizoen, waarmee hij de eindstand op 1-0 bepaalde. Zira FK staat nu op de vierde plek.

Zie hieronder de goal van Brogno

 

View this post on Instagram

 

Een bericht gedeeld door Zirə PFK (@fc.zire)

Jannik Huth
Jannik Huth wist de drie punten te pakken met Paderborn. De uitwedstrijd tegen Düsseldorf leverde een vroege voorsprong op voor de oud-Spartaan. Na een half uur scoorde Düsseldorf gelijk, vanaf de penaltystip kwam het zelfs op voorsprong. Mede door een late goal kon Paderborn echter aan het langste eind trekken en de derde plek grijpen in de Tweede Bundesliga.

Huth het middelpunt van vreugde bij Paderborn.

Daniël Breedijk en Bradly van Hoeven tegen Robert Mühren
Afgelopen vrijdag bij de wedstrijd FC Volendam tegen Almere City, stonden er maar liefst drie oud-Spartanen op het veld. Daniel Breedijk en Brad van Hoeven, die beide spelen bij Almere City, moesten het opnemen tegen de derde Spartaan op het veld: Robert Mühren.

Voor Mühren werd het een mooie avond, hij kwam tot twee goals. Tussendoor kwam Almere op gelijke hoogte, door een goal van Maarten Pouwels, op aangeven van Van Hoeven. Een kwartier voor tijd vergrootte Volendam de marge naar twee, Breedijk kon in de blessuretijd nog wel voor een aansluitingstreffer zorgen, maar het zou 3-2 blijven in Volendam. Daarmee pakte de thuisploeg de koppositie, Almere blijft zestiende in de Keuken Kampioen Divisie.

Mühren en Breedijk.