Home » Voorspel de uitslag van Helmond Sport – Sparta Rotterdam

Voorspel de uitslag van Helmond Sport – Sparta Rotterdam

woensdag 28 november 2018 - 11:54

In de zestiende speelronde van de Keuken Kampioen Divisie reist Sparta af naar Helmond, waar het de rode lantaarndrager van de competitie treft. Jullie Spartanen krijgen weer de mogelijkheid om de uitslag van dit duel te voorspellen om je zo te kwalificeren voor het Salora rustspel.

Mocht je de uitslag van het duel goed voorspeld hebben en het dichtst bij de minuut van de openingstreffer zitten, dan word je door Sparta uitgenodigd voor de volgende thuiswedstrijd, vrijdag 7 december om 20:00 uur tegen Almere City FC, om vervolgens één van de mooie prijzen te winnen. Deze uitnodiging is persoonlijk, er mag niemand anders voor de winnaar schieten. Veel succes met voorspellen en wellicht ga je er met een seizoenkaart voor het leven vandoor!

Winnaars Salora rustspel Sparta – Jong PSV

Afgelopen speelronde waren Wesley Hartman en Joshua Taapken de gelukkigen die tijdens de rust van het duel tegen Jong PSV mochten latje trappen. Wesley trof de lat van 25 meter en won hiermee een Salora-TV en Joshua Taapken was trefzeker vanaf de zestien meter lijn en verzekerde zich van een gesigneerd Sparta-shirt.

 

Geen velden gevonden.