Home » Achter elkaar, voor ons voetbal

Achter elkaar, voor ons voetbal

09 mei 2020 - 11:41

Beste Spartaan(se),

Wij zijn door COVID-19 voor een grote, onverwachte uitdaging komen te staan. Waar wij in de afgelopen weken naar oplossingen zochten, bleef jij geduldig. Voor jou is dat misschien vanzelfsprekend, maar wij waarderen dit enorm.

Jij hebt voor één of meerdere thuiswedstrijden losse tickets gekocht via www.spartakaartje.nl en deze helaas moeten missen en daarom bieden we je graag een aantal mogelijkheden aan om je hierin tegemoet te komen, mocht je dit willen. Als dat voor jou niet nodig is, dan kun je dit bericht aan je voorbij laten gaan en zijn we je enorm dankbaar voor je steun. Alle supporters die géén gebruik maken van de optie tot een voucher steunen direct de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam.

Als je tickets via www.spartakaartje.nl hebt gekocht dan heb je via e-mail jouw unieke inloggegevens ontvangen. Deze zijn slechts één keer te gebruiken.

Geef jouw keuze vóór 1 juli 2020 door.

Voor vragen zijn wij bereikbaar via ticketing@sparta-rotterdam.nl Nogmaals dankjewel voor je onvoorwaardelijke steun en hopelijk zien we je snel terug op Het Kasteel.

Met vriendelijke groet,

Sparta Rotterdam

Let op: Deze pagina is uitsluitend beschikbaar voor supporters die via www.spartakaartje.nl losse tickets hebben gekocht. Uitsluitend de originele koper kan gebruiken maken van deze regeling.

Seizoenkaarthouders worden apart geïnformeerd.


Transactienummer
Verificatie Id
Naam
Adres
Postcode / plaats
Ticket wedstrijd

Mijn keuze

Uw keuze