Home » Wedstrijdsponsoren Sparta – Heracles: Eleqtron, Van Leeuwen Recycling Groep en Van Donge & de Roo

Wedstrijdsponsoren Sparta – Heracles: Eleqtron, Van Leeuwen Recycling Groep en Van Donge & de Roo

09 december 2019 - 11:28

Zowel Sparta Rotterdam als Heracles Almelo moeten genoegen nemen met één punt uit de onderlinge wedstrijd. Beide teams waren op Het Kasteel zeer aan elkaar gewaagd en kwamen dan ook niet tot scoren. Keeper Ariel Harush was vanzelfsprekend tevreden over de clean sheet en bracht na afloop bezoek aan de wedstrijdsponsoren van deze thuiswedstrijd. Eleqtron was Man of the Match-sponsor en maakte samen met Ariel Harush en Nourdin Boukhari een groepsfoto op de terrassen van de Business Lounge. Van Leeuwen Recycling Groep en Van Donge & de Roo waren wedstrijd- en wedstrijdbalsponsor en werden bezocht in hun Business Loge.

Man of the Match-sponsor Eleqtron en haar relaties hadden een zeer gezellige dag op Het Kasteel. Dit werd vastgelegd op het terras van de Jupiler Lounge.

Van Leeuwen Recycling Groep was de wedstrijdsponsor en kregen daarom in hun gedeelde loge met Alconet bezoek van Ariel Harush en Nourdin Boukhari met het gesigneerde thuisshirt als aandenker.

De wedstrijdbal van Sparta – Heracles werd gesponsord door Van Donge & de Roo. Donovan Levestone mocht namens het bedrijf, tevens te zien op de LED-boarding van Het Kasteel, de bal in ontvangst nemen.

Foto’s: Awé Krijger