fbpx
Home » Winnaar Sparta Rotterdam Golfcompetitie 2020-2021 bekend

Winnaar Sparta Rotterdam Golfcompetitie 2020-2021 bekend

22 juni 2021 - 09:53

Hitland was het decor van de finale ronde van de Sparta Rotterdam Golfcompetitie 2020-2021. Nadat de competitierondes op Golfcenter Seve en Golfbaan Delfland reeds waren gespeeld, was het vorige week donderdag tijd voor de laatste en allesbeslissende speelronde.

Met tropische temperaturen vlogen de 44 spelers door de baan en uiteindelijk trok Rob de Zwart van Nemesys Energie met 43 punten over 18 holes aan het langste eind. Rob ontving dan ook van de winnaar van de laatste editie, Jan de Niet van Pasman Integraal Vastgoedonderhoud, een mooie golfbokaal. Koen van den Burg van Refresh Westland speelde eveneens 43 punten bij elkaar, maar Rob maakte het verschil met zijn handicap. Ad van Holstein van Holstein Hortiplastics maakte het podium compleet met zijn 41 punten. De 43 punten, die Koen van den Burg bij elkaar scoorde, telde ook lekker mee voor het eindklassement en het was dan ook niet verrassend dat Koen met 76 punten de eerste plaats op zich nam. De tweede en derde plaats gingen respectievelijk naar Rob Bosman van Sir Winston Casino’s (68 punten) en Robert-Jan Keijzers van Ritmeester Interfreight (63 punten). Na afloop werd er op gepaste afstand nog wat gegeten en gedronken en werd de golfcompetitie voor dit seizoen afgesloten.

Uiteraard krijgt de competitie in het nieuwe seizoen een vervolg, waarbij we met een nieuwe winnaar een zesde naam op de wisselbokaal kunnen schrijven. Via deze weg willen we Hitland bedanken voor de ontvangst en hopen we alle 65 deelnemers ook volgend seizoen weer terug te zien!

Foto’s: Awé Krijger