Home » Zege voor Jong Sparta in Arnhem

Zege voor Jong Sparta in Arnhem

29 september 2018 - 17:36

Jong Sparta Rotterdam heeft met 0-1 gewonnen op bezoek bij Jong Vitesse. Voor de beloftenploeg betekent dit alweer de vierde zege in de eerste zes wedstrijden, waarmee het op de vierde plek staat.

In de eerste helft was de thuisploeg de bovenliggende partij, de grootste kans kwam op naam van Richie Musaba, die er niet in slaagde Michael Fabrie te passeren. Stijn Spierings en Halil Dervisoglu waren namens Sparta gevaarlijk, maar zij kregen hun poging niet tussen de palen.

Na rust waren de bezoekers beter dan voor rust en het duurde niet lang voor Youssef El Kachati met een schitterend afstandsschot de score opende. Via Ilias Alhaft en Dervisoglu kregen de bezoekers nog mogelijkheden om de score uit te breiden, die geen succes opleverden. Dat deden de kansen van Jong Vitesse ook niet, al bleef Jong Sparta bij vlagen met kunst en vliegwerk overeind. Zo konden onder meer Jaimy Brute en doelman Fabrie met goede ingrepen de zege over de streep trekken.