Home » Business Trip naar Londen

Business Trip naar Londen

donderdag 31 januari 2019 - 14:51

Wat: Een van de meest in het oog springende zakelijke activiteiten van de tweede seizoenshelft: de Business Trip naar Londen. In de driedaagse Business Trip naar Londen gaat de voorkeur uit naar de wedstrijd Tottenham Hotspur – Crystal Palace*, hopelijk in het gloednieuwe stadion van de Spurs. Let wel, afhankelijk van de resultaten in het FA-cup toernooi kan het schema van de Premier League worden gewijzigd, zowel qua datum als tijd. In ieder geval is het bezoek aan een Londense voetbalwedstrijd onderdeel van de Business Trip. Het genoemde tarief is inclusief vliegtickets, twee hotelovernachtingen met ontbijt en de tickets voor deze wedstrijd. Afhankelijk van het speelschema wordt het programma gedurende het weekend verder ingevuld.  
Wanneer: Vrijdag 15 maart t/m zondag 17 maart
Waar:
Londen
Richtprijs: € 525,-  p.p. ex. BTW*

* Dit is een indicatie op basis van beschikbaarheid van de thuiswedstrijden in Londen.
* Wedstrijd kan nog wijzigen i.v.m. mogelijke FA-cup wedstrijden en zodoende wijzigingen in het competitieprogramma van de Premier League.
* Bij minimaal 25 personen en beperkt aantal plaatsen.

Een perfecte gelegenheid om amusement samen te laten gaan met het (beter) leren kennen van de mede-sponsoren in de wereldstad Londen. Meld je gelieve hier voor vrijdag 1 februari a.s. aan of raadpleeg voor meer informatie l.hogedoorn@sparta-rotterdam.nl.