Home ยป Uitduel in Spakenburg voor Jong Sparta

Uitduel in Spakenburg voor Jong Sparta

vrijdag 17 mei 2019 - 10:36

Morgenavond staat voor Jong Sparta Rotterdam de 33e wedstrijd van het seizoen gepland. Om 18.00 uur wordt afgetrapt in en tegen Spakenburg, waar Jong Sparta de nummer 8 treft.

Afgelopen weekend wonnen de beloften van Katwijk, maar kreeg het desalniettemin een klap te verwerken in de strijd om lijfsbehoud. Jong FC Volendam heroverde de koppositie in de Derde Divisie en een kampioenschap voor Jong Volendam zou betekenen dat ook het een-na-laagst geklasseerde beloftenteam uit de Tweede Divisie direct degradeert. Op dit moment is dit Jong Sparta, in de laatste twee competitierondes moet de ploeg van Jeroen Rijsdijk een achterstand van drie punten op Jong Vitesse goed maken.

De resultaten van de laatste weken zijn hoopgevend, met drie zeges uit de laatste vier wedstrijden. Spakenburg, getraind door oud-Spartaan John de Wolf, verloor juist haar laatste twee wedstrijden. Om in het spoor van Jong Vitesse, dat een beter doelsaldo heeft dan Jong Sparta, te blijven, zullen de Rotterdammers met een resultaat terug moeten keren uit Spakenburg.