fbpx
Home » Informatie voor bezoek aan Sparta – VVV – update

Informatie voor bezoek aan Sparta – VVV – update

16 april 2021 - 17:43

UPDATE 22 april:

Het maken van een testafspraak in de regio Rotterdam is op dit moment nog mogelijk op vrijdagmiddag bij de locatie Ahoy en zaterdagochtend en middag in Kralingen.

———————————————-

De wedstrijd Sparta Rotterdam – VVV Venlo is door het kabinet aangewezen als testevenement waarbij weer publiek welkom is. Bij de wedstrijd, die op zaterdag 24 april om 18:45 uur wordt gespeeld, mogen maximaal 2.000 bezoekers naar binnen. Het bezoeken van deze wedstrijd is uitsluitend mogelijk door voor binnenkomst via een app op de telefoon (CoronaCheck-app) een negatieve coronatestuitslag te kunnen laten zien. Dit is van toepassing voor iedereen van 12 jaar en ouder.

Na zeven maanden zonder supporters bij een thuiswedstrijd (Sparta – Ajax voor het laatst) is het voor het eerst weer mogelijk om, beperkt, publiek te ontvangen. Het duel tegen VVV wordt coronaproof georganiseerd. Dat wil zeggen; behoud 1,5 meter afstand, draag een mondkapje (mag af op de zitplaats) en houd je aan de coronabasisregels. Vanwege het feit dat het duel een pilot is van de overheid bepalen zij ook de toegangsprocedure. Kijk voor meer informatie hierover op: www.testenvoortoegang.nl

Wie mag Sparta – VVV bezoeken?
Uitsluitend seizoenkaarthouders hebben het recht om één ticket per seizoenkaart te claimen via www.spartakaartje.nl
De verkoop stopt vrijdag 23 april om 17:00 uur, of eerder indien uitverkocht.

Via de website en social media houden wij u op de hoogte van de beschikbaarheid.

Het is niet mogelijk om op jouw eigen stoel plaats te nemen. De Tonny van Ede-tribune en Bok de Korver-tribune blijven gesloten bij deze wedstrijd. De kaartverkoop is uitsluitend via www.spartakaartje.nl

Klik hier voor het stappenplan om de wedstrijd Sparta – VVV te bezoeken.

Klik hier voor veelgestelde vragen.

 

Sneltest plannen
Met alleen het aanschaffen van een e-ticket ben je er nog niet. Om Het Kasteel binnen te komen, moet je binnen 40 uur voor aanvang van de wedstrijd negatief zijn getest. Via www.testenvoortoegang.nl regel je een gratis sneltest bij één van de teststraten van Stichting Open Nederland. Zorg ervoor dat je op tijd een afspraak maakt in verband met de verwachte drukte.

Na het testen ontvang je binnen één uur een e-mail met de uitslag. Als je positief getest bent, wordt er telefonisch contact opgenomen met je door de GGD. Na een negatieve test ontvang je een e-mail met een code. Deze code vul je in de app Coronacheck (corona-app van de overheid) in. Deze app maakt er een QR-code van. Dit is jouw testbewijs en deze laat je zien voordat je het stadion kan betreden.

Testbewijs, legitimatie en e-ticket
Alleen met een negatieve corona-uitslag via www.testenvoortoegang.nl krijg je toegang tot de wedstrijd tegen VVV. Jouw testbewijs laat je zien, samen met jouw legitimatiebewijs en e-ticket bij de poort van Het Kasteel.

Voor vragen over de testprocedure verwijzen we je naar testenvoortoegang.nl.

Voor wedstrijdgerelateerde vragen kijk je op deze pagina of stuur je een e-mail naar ticketing@sparta-rotterdam.nl  We doen ons best jou zo snel mogelijk van een antwoord te voorzien.

Hoe werkt het bestellen van een toegangskaart?

Let op: je fysieke seizoenkaart is bij deze wedstrijd niet geldig. Ook zijn, vanwege de beperkte capaciteit, niet alle tribunes van het Sparta Stadion open. Je kunt zelf een beschikbare plek kiezen op de Denis Neville-tribune of Kasteeltribune.

Voor het reserveren van jouw e-ticket volg je de volgende stappen:

  • Log in op www.spartakaartje.nl
  • Kies een stoel uit de beschikbare vakken;
    Er is de mogelijkheid om met maximaal 2 personen naast elkaar te zitten, dit is voor personen uit hetzelfde huishouden. Sparta wijst u hierbij op uw eigen verantwoordelijkheid bij het bestellen.
  • Je ontvangt een e-mail met jouw e-ticket voor de wedstrijd;
  • Maak (op tijd) een testafspraak via www.testenvoortoegang.nl en volg alle stappen;
  • Op vertoon van een negatieve testuitslag (via de CoronaCheck-app), je legitimatie en je e-ticket ben je van harte welkom bij de wedstrijd.

 

Klik hier voor een handleiding voor ‘Ken eigenaars toe’.

Parkeren

Het is voor deze wedstrijd mogelijk om via www.spartakaartje.nl een parkeerkaart voor parkeerterrein P5 (tegenover het stadion) te bestellen voor slechts € 2,50 euro.

Veel informatie
We begrijpen dat het veel informatie is voor een wedstrijdbezoek en dat het niet optimaal is. Sparta Rotterdam is echter blij dat we, ondanks alle voorwaarden, weer supporters en sponsors kunnen ontvangen op Het Kasteel. We doen er alles aan om het bezoek aan Het Kasteel zo veilig mogelijk te maken en dit te gebruiken als opstap naar meer publiek en uiteindelijk weer de oude situatie.