Home » Jong Sparta wint eenvoudig van Lienden

Jong Sparta wint eenvoudig van Lienden

17 maart 2018 - 17:50

Jong Sparta Rotterdam heeft een eenvoudige zege geboekt op bezoek bij FC Lienden. Na negentig minuten viel er 1-3 op het scorebord te lezen, al had de score hoger kunnen uitvallen, als de beloften zorgvuldiger met haar kansen omgesprongen waren.

Stijn Spierings opende halverwege de eerste helft de score met een fraaie treffer. Op dit moment was de Spartaanse voorsprong al verdiend, maar pas hierna werd duidelijk hoe groot het krachtsverschil was. De thuisploeg had niets te vertellen en mocht van geluk spreken dat Jong Sparta er niet in slaagde voor rust de score uit te breiden, via bijvoorbeeld Abdou Harroui of Ragnar Ache, waarvan laatstgenoemde de pech had dat zijn uithaal op de lat belandde.

Na rust kreeg Mark Veenhoven al snel een kans Sparta’s tweede voor zijn rekening te nemen, maar ook die kwam op naam van Spierings en was eveneens fraai te noemen. Als donderslag bij heldere hemel kwam Lienden via een strafschop Danny van der Meiracker terug in de wedstrijd, maar in de slotfase was het alsnog Veenhoven die de wedstrijd in het slot gooide.