fbpx
Home » Persoonlijke Sponsor Veerle van Spijk | Prohuis Beheer BV

Persoonlijke Sponsor Veerle van Spijk | Prohuis Beheer BV

Speelster Veerle van Spijk, positie 10, is bezig aan haar vierde seizoen bij Sparta Vrouwenvoetbal. Veerle veroverde na deelname aan een stagetraining zonder twijfel een plek in de selectie en maakte de overstap van de talentvolle lichting van DIA. De Brabantse aanvallende middenveldster (19) combineert haar voetbalcarrière met een studie Sportmarketing aan de Johan Cruijff Academy in Tilburg.

Prohuis Beheer BV is voor het derde seizoen de persoonlijke sponsor van Veerle en draagt daarmee bij aan de talentontwikkeling van speelsters met een voetbaldroom. Veerle is een creatieve middenveldster die makkelijk kan passeren en over een goed schot beschikt. Veerle heeft een echte winnaarsmentaliteit en gedrevenheid, die met haar schot waar nodig een mooi aantal doelpunten meepakt. Na haar kruisband blessure en revalidatie staat Veerle gelukkig weer op het veld en is van belangrijke waarde voor de selectie en teamprestaties.

Prohuis legt zich toe op de ontwikkeling van woningen, appartementen, kantoren, bedrijfsverzamelgebouwen en commercieel vastgoed. Als zelfstandig ontwikkelaar is Prohuis niet gelieerd aan een bouwbedrijf, hypotheekverstrekker of bankinstelling. Prohuis ontwikkelt voor derden, in samenwerkingsverband en voor eigen portefeuille. De onderneming laat zich kenmerken door drie sleutelwoorden: “passie, creativiteit en dynamiek”.


Prohuis Beheer BV
Fascinatio Boulevard 512,
2909 VA Capelle aan den IJssel
www.prohuis.nl