fbpx
Home » Sparta O14 ontvangt NAC Breda, O13 naar Enschede

Sparta O14 ontvangt NAC Breda, O13 naar Enschede

26 mei 2023 - 09:19

Voor Sparta O14 staat zaterdagmiddag het voorlaatste thuis- en tevens competitieduel van dit seizoen op het programma. De ploeg van trainer Dominique de Bodt ontvangt op het complex van Excelsior ’20 bezoek uit Breda van NAC O14. Het daaropvolgende thuisduel met FC Groningen, wat nog ingehaald moet worden na een eerdere afgelasting, is het mogelijke kampioensduel voor de Spartanen, die op dit moment koploper zijn. Op papier kan Sparta O14 zaterdag geen kampioen worden, omdat naaste belager Excelsior op zondag pas in actie komt tegen FC Groningen en de Kralingers een beter doelsaldo hebben, wel met één wedstrijd meer gespeeld. Sparta O14 heeft dus zoals gezegd één duel minder gespeeld, omdat het thuisduel met FC Groningen nog moet worden ingehaald. Wanneer dit te gebeuren staat is nog onduidelijk, daarover zijn de clubs nog in gesprek. Hoe de competitie zal eindigen, is dus nog even onzeker.

Hieronder een afbeelding van de stand op dit moment:

Voor Sparta O13 staat de laatste competitiewedstrijd zaterdag op het programma. De formatie van trainer Jari Bosch gaat al vroeg op bezoek bij de leeftijdsgenoten van FC Twente/Heracles. Op het Trainingscentrum van FC Twente in Hengelo begint het duel tegen de combinatie-academie van de clubs uit het Oosten van het land om 10:00 uur.

Thuis Uit Tijd Locatie Type
Sparta O14 NAC Breda O14 Zaterdag | 10:30 Excelsior ’20 Competitie
FC Twente/Heracles O13 Sparta O13 Zaterdag | 10:00 Hengelo Competitie

Overige teams

Voor de overige teams zitten de competities er al op dit seizoen en zullen er nog alleen enkele oefenduels of toernooien worden afgewerkt als afsluiting van dit seizoen. Een uitgebreid overzicht met een doorloop van de resultaten van de midden- en bovenbouw teams van de Spartaanse jeugdopleiding lees je in dit artikel. Klik op de afbeelding hieronder om het artikel te openen.