fbpx
Home » Sparta ontvangt VVV in eigen huis

Sparta ontvangt VVV in eigen huis

23 april 2021 - 15:26

Morgenavond neemt Sparta het in eigen huis op tegen VVV-Venlo, om 18:45 uur zal de wedstrijd van start gaan. VVV Venlo kent een lastige fase en zal kosten wat het kost strijden voor handhaving in de Eredivisie. De ploeg van Jos Luhukay staat op de zestiende plaats in de Eredivisie en wist in de afgelopen tien competitieduels geen één punt te pakken.

Voor het eerst sinds 13 september zullen toeschouwers aanwezig zijn op Het Kasteel, waar voor 2.000 supporters gespeeld zal worden. De wedstrijdinformatie is te vinden door hier te klikken.

Sparta is inmiddels zo goed als zeker van handhaving in de Eredivisie. Met 34 punten staat Sparta op de elfde plaats, bij een overwinning op VVV neemt het de laatste twijfel weg en is lijfsbehoud een feit. Wel kwam er afgelopen speelronde een eind aan de ongeslagen reeks van vijf wedstrijden. Op bezoek bij AZ ging Sparta met 2-0 onderuit dankzij doelpunten van Jordy Clasie en Dani de Wit.

Slechts iets meer dan een maand geleden stonden VVV Venlo en Sparta ook tegenover elkaar. In Venlo wist Sparta met 0-1 te winnen en bracht de drie punten mee naar Rotterdam West. Dat doelpunt werd genoteerd als eigen doelpunt, gemaakt door verdediger Kristopher Da Graca.

Mica Pinto ontbreekt bij Sparta, hij is geschorst.